uunngmamma

Hallå bloggen har inte haft så mycket att göra idag, så idag har jag mest tagit det lugnt varit med lilla Olivia och sedan for jag förbi Liam.
For hem till mamma satte mig vid datorn sen tänkte jag fan jag måste ju städa hela lägenheten. Tog med mig Mimmi så hon fick gå och göra sina behov sen blev det stor städning.
Så nu sitter jag hos mamma och tittar runt lite på bloggar osv.
Jag har ju sagt till min vänner så många gånger att jag är bebis sugen och det är jag också, jag skulle helt klart kunna ha barn nu om jag hittade rätt kille och har det bra ställt med ekonomin, och många av mina vänner säger med du måste ju leva livet före. Jag tänker vadå leva livet före festa är det ett sätt att leva livet man började ju som festa vid 14, 15årsåldern. Men då säger dom resa då, du måste ju resa och se världen innan, och där har dom en poäng det måste jag göra innan. Men att leva livet det sätter sig inte in i min hjärna. Jag tror att barn för mig det är ett sätt för mig att leva mitt liv. Barn är det bästa för mig något som verkligen gör mig glad.
Men bara för att jag tänker så, så lär jag nog få mitt första barn vi 25årsåldern haha.
Jag är så otroligt imponerad av unga mammor. Nu menar jag inte ung mammor som bor hemma hos sina föräldrar och har ingen pappa till barnen det är så otroligt sjukt tycker jag, då blir man ju bara arg. Men mammor och pappor som är tsm och uppfostrar sina barn tsm, har ett hus/lägenhet och ger all tid i världen åt sitt barn. Det är så grymt bra gjort tycker jag.
Men att skaffa ett barn det är väldigt stort, ett barn är inte som ett brev som man bara kan skicka vidare, utan barnet finns alltid där och är så beroende av oss äldre, dom är så oskyldiga till allt och helt hjälplösa. Så vissa tycker jag verkligen inte borde ha barn. Så det är ett stort ansvar, så jag vet inte varför jag känner suget efter en bebis nu då jag är så pass ung.
Ha det bäst puss&kram.

Ett svar till dig: Man vet aldrig vad som händer med tiden/åren. Men det var skönt att höra att du tänker som jag lycka till i livet, jag vet att du är stark önskar dig alla lycka!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag älskar dig, hoppas vi kan ses igen snart.

Ring om du vill ta en fika eller nått, lärde mig ju dricka kaffe med dig :)Kram

2009-09-11 @ 12:48:49
Postat av: malin

Åh, jag e åxå jätte bebis sugen.Kan sitta o leta efter videos på youtbue om födslar, bara så jag e redo när det väl gäller. Lite jobbigt bara att det krävs en kille för att få barn. tar ju sån tid att hitta en duglig pappa. men den dagten jag bestämmer mig för att få barn kommer jag vara så löjligt lycklig när jag berättar mamma o alla vänner

2010-03-05 @ 13:27:31
URL: http://lunsan.blogg.se/
Postat av: Annika

Man kan resa även om man har barn..barn älskar ju att bada i havet :D Å såå spännande att åka flygplan! Festa kan man också, men inte lika ofta. Finns inget mer underbart än att få älska och ta hand om ett barn =)

2010-03-08 @ 14:38:47
Postat av: Anonym

Ni är på tok för unga, vänta några år till så kommer dagen för er också

2010-06-09 @ 14:57:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0