Du är mitt allt

En vän som dig som jag har letat i alla dessa år, att jag aldrig har öppnat mina ögon tidigare och insett att det är du som har fattats i mitt liv. Jag har velat runt bland vänner och trott att dom har varit min andra halva, hur kan man ha haft så fel ? när jag endå alltid har haft dig hela tiden vi min sida, men jag har bara inte lagt märkt till hur lika vi egentligen är, vi är som bill och bull, kling och klang, nasse och nalle puh. Vi hör verkligen ihop. Vi gör allt tillsammans, jag älskar dig och din familj och jag känner hur dom älskar mig, jag känner mig inte som ett främmande då jag är hos dig utan jag känner mig som en familjemedlem. En vän som dig det borde alla få uppleva! Jag älskar dig Amanda ! Du är en person som jag inte kan vara utan även om jag vet att det finns personer där ute som vill ändra på det, men vi betyder för mycket för varandra för att detta ska ske !
Nuckels <3

Jag älskar dig

En sann vän är du.
Till dig kan jag säga precis vad jag känner och tycker, jag blir antingen besvarad posetivt eller negativt men det spelar ingen roll för du är ändå alltid bäst, och jag vet att allt du gör är för mitt eget bästa och jag gör det samma för dig.
Jag och du, i 12 år.... vi tar allt !
Det spelar ingen roll vem som försöker trycka ner oss, vi klarar det alltid tillsammans ändå.
Utan dig är jag ingenting Världens bästa Sandra, du är värkligen min andra halva, den som gör mig hel, den som får mig att le, den jag skrattar mest med, den jag visar vem jag värkligen är..... du vet allt om mig !

 

Pussar och Kramar Din Amanda ♥

RSS 2.0