ROCK'N'ROLL

Sista dagendå innan skolan.
Klart det ska bli trevligt men vafan jag hatar rutiner, får ont i huvudet att bara tänka på det...tänk vecka - helg - vecka - helg och saken är den att veckona kommer se exakt likadana ut och sån gillar jag inte.
Men en utbildning behöver alla så det är bara att bita i hop och köra på och dessutom så kommer nog dagarna då man har as skoj också!


 SÅ ROCK'N'ROLL

LOVE

Då har det gått två underbara månader i dag tillsammans med en underbar person, Tobias mattsson.
Tobias, du är en person som verkligen vill att alla dina nära ska ha det bra och det har du verkligen bevisat för du har gjort dom här två månaderna magiska för mig.
Jag har aldrig känt den kärlek för någon som jag känner för dig, du ger mig allt jag behöver...lojalitet,kärlek och ett underbart liv.
Jag älskar dig min ängel, och jag hoppas att det varar mångamångamånga fler månader! ♥
Puss & Kram Amanda

Dagens verk

I dag har jag legat på stranden med anna och tobias och badat för fullt och haft det trevligt.
Det känns helt sjukt att snart är sommaren över.....
Så därför är det bara att ta vara på varenda solig dag som kommer nu ( eftersom jag själv måste säga att först nu har jag insett att vintern inte är så överdrivet långt borta, så jag har inte riktigt tagit vara på alla fina dagar)

Ikväll så blir det bya middag nere vid kajen, där det för det mesta kommer ätas surströmming vilken inte är en höjdare för mig, har aldrig ätit det och kommer nog aldrig göra det heller... men det kommer nog vara riktigt trevligt där nere så ska nog kika förbi en stund och senare blir det att rulla iväg någon annanstans.

Nej, nu är det dags att duscha bort all sand jag har i håret och sen avfärd mot kajen. Ha en riktigt trevli lördag kväll ni alla, kram på er.


Dagens verk haha

Day

Tjena.
I går åkte tillbringade jag dagen med Tobias familj, vi åkte till en jätte mysig Ö som ligger vid Kåge och där så fikade vi och åkte vatten skoter osv....


amerikanska pannkakor

Hejsan, har haft sandra sovandes hos mig i natt.
Vi såg då film och tjattrade på om allt möjligt, det var riktigt mysigt.
Till frukost gjorde vi amerikanska pannkakor. Det var faktist gott till en början men jag måste bara säga att man blir riktigt spy less  när man närmar sig den sista tuggan.
Jag undrar om det äts amerikanska pannkakor varje morgon i Amerika eller vart det nu äts, om dom nu äter det varje morgon så kan dom nog inte riktigt må så bra hälsomässigt alltså, för att jag tycker då inte att det var en toppen frukost hellre äter jag då lite fil och mackor.


I'm back

Hallå där, ett grymt bra tag sedan var det sedan någon utav oss skrev någoting här men nu så kanske det är dags att återuppta lite kanske.
Sommaren har varit underbar, gått lite för fort kanske och snart är skolan igång.
För mig blir det hotell och restaurang, bland alla linjer så blev det denna så vi får hoppas att jag trivs.

I dag ska jag jobba, och jag måste säga att det känns skönt att jobba när det regnar iallafall så jag slipper missa solen där ute, eftersom det just nu regnar och åskar, och det tycker ju jag är super mysigt fast jag är nog ensam om att tycka det här hemma tror jag för mamma sitter då och mumlar "fy ändå".
Men ha en bra och mysig dag i dag, kram


 Kommer lägga ut bilder lite huller och buller från sommaren, här kommer första från skolavslutningen


RSS 2.0